-
Minnie og Bertos blog 3 - 2013/2014
Minnie, født d. 11.11.2008, (Ch. Valmiki du Manoir des Ombreuses x Sisse) og Berto, født d. 23.02.09, (DWZRV/Ch. VDH/Ch Salta col vento Agnelli x DWZRV/Ch. VDH/Ch. Nationalsieger Tschech Republik, Landessieger Sachsen und Sachsen Anhalt,
3x CACIB, 2x Res.CACIB Shiva von Abakan.)


PS Nye indlæg findes altid i toppen af siden. Tilbage til den første blog eller tilbage til den forrige blog

Kære Bloglæsere!
Jeg har fået job i Kina i de næste to år og Minnie og Berto er derfor flyttet til Orø, sammen med to andre Italienere, Chili og Mynte.
På Orø nyder de livet med masser af natur lige udenfor døren. Below: Et billede af Minnie, Chili og Mynte:
-.
-.-
Mange gode hilsener
Gitte og Tore


-
Den 13.12.2013
Hej alle
!
Efter stormen Bodil's visit, har de sædvanlige veje vi benytter til hundeskoven, været spærret af væltede træstammer. Vi har derfor været på ture andre steder i området. Idag kunne vi så endelig besøge vores gode gamle hundeskov, der mildest talt ikke lignede sig selv. Mange træer var rykket op med rode og lå væltet omkring hist og pist, som de var tændstikker. Hegnet var overrumplet af væltede stammer og lå fladt ned på stierne. Minnie og Berto, havde travlt med at finde vej rundt, da hele landskabet stort set havde ændret sig.
-..
-.-
Vi fik en anderledes tur, men også interessant, Minnie og Berto havde i hvert tilfælde travlt med at undersøge, alle nye veje og væltede træer.
Mange gode hilsener
Gitte og Co


Den 25. november 2013
Hej alle. Her går alt rigtig godt. Vi har fået Minnie og Berto's vinterfrakker frem. Minnie er i løbetid, og det kræver lige en ekstra indsats, for at undgå hvalpe. Her kommer et dejligt billede af Hannibal, med kat på skulderen, en italiener på skødet og en ved sin side, total søndagshygge!
-
Gode hilsener fra Blytterne


Søndag den 13. oktober 2013
Hej alle
Hundekomsammen i hundeskoven i Gl Ry. Skoven ligger lidt længere væk end vores sædvanlige hundeskov i Hampen, hvor vi kommet dagligt. Vi har en køretur på ca en lille halv time til Gl Ry. Vi møder en del hunde i skoven og vi har lagt mærke til at Minnie og Berto altid hilser på andre hunde i vores vante skov, med stor iver, gøen og hoppen omkring dem, hvorimod de har en helt anden adfærd i den hundeskov, vi kommer sjældnere i. Her hilser de "pænt" med et roligt tilgængeligt kropssprog. De snuser og lader andre snuse til sig. Herefter går de roligt rundt sammen med de andre og nyder turen. Det har strejfet mig, om de mon har indtaget "VORES" skov som deres territorie, her agere de KONGEN og DRONNINGEN af Hampen skov! Vi er faktisk begyndt kun at benytte en mindre skov for små hunde og hvalpe, for at undgå at bringe vores hunde, andre hunde og deres ejere i uhensigtsmæssige situationer. Det virker absolut som om det har haft en gavnlig indvirkning på vores ture. Nu slipper vi for at bekymre os om, nogle af de hunde vi møder kunne blive "irriteret" på Minnie og Berto's meget frembusende facon.
Det virker også meget anderledes og bedre, når vi har vores hunde i fleksiliner, som om den kontrol vi udviser, hjælper hundene til begå sig. Vi lære hele tiden og det giver gode resultater at tage udgangspunkt i sine hundes temperament, overskud og i hvilken sammenhæng de møder andre hunde.
-.-
-
Det var en rigtig dejlig tur i hundedkoven i Gl. Ry, vi mødte bl.a., en Shiba der ligner en smuk ræv. Vi mødte også en Yorkshireterrier, den var lidt forsigtig og det håndterede Berto så flot. Billederne kunne have været bedre, de må betragtes som stemningsbilleder!
Mange gode hilsener
Gitte og Co

På tur i det dejlige vejr.
Vi har mange gode tur muligheder, lige uden for døren, med skov, sø og åbne vider, det er superbt, både for de firbenede og de tobenede!
-.-
-.-

Søndag den 6. oktober 2013
Hannibal hygger med Berto og Curt. Berto går altid amok med kysseriet, når der er inviteret til kys og kram!
-


Den 1. oktober 2013
Dette dokument ankom i dag, jeg er nu indehaver af en hundekennel!
-

Den 28. september

Jeg tog en del søde billeder af vores katte, Boogie og Fenja, de hyggede og havde det dejligt i en forholdsvis lille katteseng. Berto synes at nu kunne det være nok, med al den opmærksomhed til kattene, så han kravlede op og vips forsvandt kattene, men Berto kunne nu få god opmærksomhed fra sit menneske ha ha!!!
-.-


Den 24. september!
Hej alle
Vi har haft besøg af vores niece på 19 år, lige hjemvendt fra Sri Lanka, hvor hun har opholdt sig i tre måneder. Hun er ved at uddanne sig til Kok, så hun vil rejse lidt rundt i verden og lære til sig, fra de forskellige køkkener i verden. Hun lavede den vidunderligste mad til os og da Minnie og Berto plejer at få lidt gode rester, når de har spist deres tørfoder, skulle de også smage disse eksotiske retter, som Katja kan fremtrylle. De elskede det lige så højt som os andre og så fik de, masser af gode sunde råvarer. Frisk ingefær, hvidløg citron, samt en masse andet jeg slet ikke husker navnene på. Alle nød at have Katja på besøg. Hun var også med på vores lange ture rundt om Hampen sø, hun mente dog at Berto måtte have uanede mængder af energi, når han efter en rask gåtur i fleksi line, på 6 km plus en lille times fri løb i hundeskoven, stadig var frisk til at lege, da vi kom hjem. (Men sådan er italienere!)
Katja er rejst og Minnie og Berto fik et dejligt kødben i haven idag, se billederne.
-.-
Mange gode hilsener
Gitte og Co


Den 25. august
Hej alle
Vi har været på tur til Schleswig området i Tyskland Østersøkysten. Minnie og Berto's pas var opdateret med rabies vaccination, så vi kunne krydse grænsen, efter de foreskrevne regler. Minnie og Berto startede ud med at indtage hotelsengen ha ha.
-
Ellers var vi på tur på strandpromenaden, vejret var strålende, det var skønt.
-
Her i dette område var der flere der kendte racen. Der var en uendelig lang hvid lækker strand, som vi vandrede på. Om aftenen var der mange mennesker, og vi kunne naturligvis ikke slippe hundene løs, til gengæld var der ikke et øje kl 7 søndag morgen, så godt garderet med godbidder, slap vi Minnie og Berto.
-.-
Minnie følte sig helt klart på fremmed grund, og begyndte at gå tilbage mod hotellet. Hun fik hurtigt snor på igen.
Berto gik helt bananas på den morsomme måde.
-
Han løb med bagbenene trukket ind under maven, så de nærmest fungerede som et hjulspind. Han løb og løb og var nem at kalde ind med godbidderne. Både hunde og mennesker havde en herlig tur.
Mange gode hilsener
Hilsen Gitte & Co

Den 1. august

Hej alle!
-
Nu er mit certifikat i forbindelse med opdrætteruddannelsen ankommet, jahhhhuuuuu. Jeg har også ansøgt Kennelmærkenavn, men må sende tre nye forslag til navn, da vores ønske om at hedde Blytt, lå for tæt på et allerede eksisterende Kennelmærkenavn.
www.blytt.dk Det havde ellers været bekvemt for os, da vores katterinavn er Blytt. Vi må se om et af vores nye forslag bliver godkendt. Det regner vi da med.
Mange gode hilsener
Hilsen Gitte & Co

Den 26. juli
Hej alle
Vi er taget på ferie til Fanø, her er bare skønt. Minnie og Berto nyder solen og daglige ture til stranden. De er ikke ligefrem vandhunde, de nøjes med at dyppe fødderne i vandet. Mens vi, familien Blytt kaster os i havet, får bedsterne lov til at holde hundene.
-
Vi medbringer selvfølgelig høm høm poser, hvilket der har været brug for. Især på stranden, ville det være temmeligt ubehageligt, at træde i en hundelort med bare fusser.
-
Hilsen Gitte & Co

Søndag den 14. juli
På vej hjem fra Nørre Sundby og klokken er over fem. Berto skulle løbe med en Italiener tæve. Han startede flot ud, og løb kæmpeflot første  trediedel af banen, desværre løb han forbi en hestepære og gav sig til at æde den i stedet for!
Han gennemførte ikke første løb og fik 0 point, for sin hestepære optræden, og var så ikke kvalificeret til andet gennemløb.
Pyha det var ret skuffende, når han plejer at løbe fuldstændig målrettet og koncentreret. Vi giver ikke op...... jeg ved han kan......
Det havde dog været dejligt med en ren bane uden hestepærer, for dem var der godt nok mange af.
Ellers en spændende søndag i selskab med glade hundeejere og alle deres skønne mynder.
Vildt fascinerende at se disse smukke væsener løbe
Gitte og Co

Den 13. juli 2013:
-
Så er det den store dag i morgen, hvor Berto skal løbe sit første licensløb i Myndeklubbens Nationale Konkurrance i Nørre Sundby. Vi har haft travlt med at skaffe løbedækkener, da han efter reglerne skal kunne stille i to farver. Sådanne nogle dækkener er ikke lige til at skaffe. Søde Kirsten havde et hvidt vi kunne låne, så manglede vi bare et rødt eller blåt. Jeg kontaktede stort set alle der kunne tænkes, hvor jeg kunne købe eller låne.....arrgghhh ingen havde nogle på lager....
Til sidst købte jeg over nettet - pyha tænkte jeg - så er den klaret. Men ak og ve, her lørdag formiddag var pakken ikke ankommet og eneste chance var nu, at jeg selv gik i kast med at sy et dækken ........ohh ve og skræk, det er ikke min spidskompetence, men se nu alligevel hvor fint det blev!!!
Hilsen Gitte & Co


Den 10. juli:
-
Et glad billede af mig og Berto - idag fejre vi Tore's fødselsdag!!!
-


Den 9. juli:
Et energisk billede af Berto i fuld firspring. Han ELSKER at løbe.
-.-
Minnie løber også gerne, når det er hen til madmor, der venter med en godbid!
Efter træning, tager vi en løbe, sniffe og luft i hovedet tur i hundeskoven.
Mange gode sommerhilsener
Gitte & Co

Den. 3. juli:
Vi har nu tilmeldt Berto Lure Coursing konkurrence! Spændende at se hvordan han løber sammenlignede med alle de andre, som kommer fra nær og fjern!

Den 2.7. 2013:
Lidt nyheder til Bloggen: Vi er begyndt at besøge den lokale sportsbane, når der ikke er kampe eller anden aktivitet. Hannibal står med Minnie og Berto i den ene ende og giver fri, når jeg løfter armen, så spurter de ned til mig. Dette er rigtig godt for deres kondi. Vi prøvede den anden vej rundt, så de skulle løbe ned til Hannibal, de blev pænt ved min side, jeg tænker de godt ved hvem deres madmor er, ha ha!
vi påtænker at tilmelde Berto til Internationalt licensløb i Ålborg senere på sommeren.
hilsner Gitte & Co

Den 28. 6. 2013:
Og så lige lidt til Bloggen: Vi har været til lure coursing her til aften i regnvejr.
Berto løb supert og er nu accepteret til at få licens, jahhhh!!!! Vi er så stolte over ham. Han er totalt fokuseret på opgaven og løber målrettet og hurtigt.
Gitte & Co
PS: som sædvanlig masser af kager!

-
Solo er flyttet og nogle opmærksomme Blog læsere, har måske allerede set at Solo har skiftet Blog og nu bor sammen med Janet, Svend, Timmi whippet og Dasher Italiensk Mynde, Solo's onkel, da Minnie og Dasher er halvsøskende.
Her blev meget stille i vores hus, og vi er lykkelige for at have Minnie og Berto, til at tage den værste bråd af savn. Vi må erkende at vi savner ham helt vildt. Derfor er det så dejligt at kunne følge ham på Janet's Blog: http://www.sighthound.net/sighthoundblog13.htm
Han kommer til at lære en masse gode manerer og vil deltage i hvalpekursus. Udover det har han allerede etableret god kontakt til Timmi og Dasher, så det er supert. Vi tænker Solo har fået det bedste hjem i verden.
Mange gode hilsener
Gitte & Co


Den 16. juni:
Vi har haft besøg af vores barnebarn Ronja på et år, sammen med sin mor og far. Ihhhh hvor vi hyggede os. Berto, Minnie og Solo var meget glade for Ronja, de kyssede og ville være tæt på hende. Selvom en Italiener er lille, kan det virke lidt overvældende, når man blot er et år, så vi hjalp hundene og Ronja til at være sammen, så alle kunne nyde det. Her et billede af Berto og Ronja, hvor Ronja æer ham på hovedet.
-

Den 7. juni:

Vi har haft en rigtig dejlig dag i haven, vores datter Sarah, er på besøg, så Minnie, Berto og Solo nyder opmærksomheden.
-.-
Vi drog også en tur til hundeskoven i det herlige solskinsvejr. Her mødte vi Frodo, en stor robust labrador, vi kender ham udemærket, har mødt ham masser af gange. I dag skulle Solo og Berto markere sig, de løb bjæffende Frodo i møde, hoppede omkring ham og bed ham i haserne, ikke vildt hårdt, men alligevel på en måde, jeg ikke brød mig om. Frodo er sådan en glad optimist, han ventede pænt på at de var færdige med deres klovnerier, og ville hellere end gerne lege. Efter få minutter løb alle side om side og nød turen sammen.
Tænkte faktisk lidt over om der mon findes en god måde at få stoppet Solo og Berto på, vi kunne jo møde en anden hund, der ikke var så imødekommende. Jeg kunne selvfølgelig tage dem i snor, men oplever at det er en hilsemåde, som hurtigt fortager sig og bliver til afslappet leg, når de har hilst.
 
Her er Sarah og hundene.

Den 5 juni 2013:
På tur til Århus, efterfølgende til Saksild strand og spise varme nystegte fiskedeller. Gitte og drengene, Solo, Berto og Samuel. Vi rendte ind i et puddelhundetræf i hundeskoven, havde desværre ikke kamera med. Dejligt at møde nogle i samme størrelse, der også hilste med en lidt højrøstet gøen, ha ha!
-
Solskinshilsener
Gitte & Co

Den 28.maj
Hej alle
Jeg har noteret mig at der er væsentlig forskel på far og søn, hvorimod der er stor lighed mellem mor og søn. "lille" Solo har vokset sig stor, smuk og robust. Vores første kuld hvalpe, arvede stort set alt efter deres far, Berto. Det interessante ved genetik, kommer virkelig til sin ret, spørgsmålet om vi mennesker har mulighed for at forudsige udfaldet af et givent genetisk arvemateriale. Det er jo superspændende, at arbejde efter nogle specifikke målsætninger: Sunde hunde med gode temperamenter, må absolut være første prioritet, skønhed, graciøsitet og udstillingspotentiale, har en betydning for, at arbejde efter at forbedre racestandarden. Men hold op hvor ligger der meget, tid, energi, spænding, penge, glæde, skuffelse, venskaber, sjove stunder og kærlighed til dyr i det hele taget, i sådan et avlsprojekt.
Et billede af Solo's og Berto's forpoter!
-.-
Solo har været med til fodboldkamp, Samuel spillede. Det var han meget optaget af. Han hoppede og legede og kiggede årvågent efter bolden. Solo er meget selskabelig og vil gerne hilse på andre, han har også meget energi, rigtig teenager. Han er stort det i bevægelse hele tiden.
Mange gode hilsener
Gitte & Co

Den 20 maj:
Vi har haft besøg af Anna, ejer af Dino, vores skønne hanhvalp fra første kuld. Anna er helt vild med Italienere, og begejstringen er gensidig. Berto kyssede og kyssede ha ha! Alle elsker Anna, Berto og Solo er enige om at hun er den mest vidunderlige på denne jord.
-.-
Efter at Anna havde besøgt os kørte vi til Århus. Solo skal fortsat lige se nye steder an, men efter de første lidt usikre skridt, (hvor mon jeg er og hvad skal jeg her?) går han raskt med på bytur. Samuel er lidt træt af at mange mennesker peger på vores hunde og smiler, og at vi bliver stoppet mange gange på vores ture, fordi folk skal høre hvad det er for en race og om det er hvalpe. Han synes det er lidt pinligt.....at vække så meget opmærksomhed.
-.-
Bytur i Århus, her kom vi vidt omkring!
-
Efter byturen tog vi forbi nogle venner, der har en Golden Retriever, Ronja, her fik Minnie, Berto og Solo rigtig løbet og leget, så en god dag med masser af oplevelser.
Mange gode hilsener
Gitte & Co


Den 12. maj!
Hej alle
 Vi har været på tur i det blå, som det jo høre sig til, når man har tre mynder, der gerne vil ud og opleve verden.
 Vi var rundt om Hampen sø, turen tager ca en time, herefter fri leg i hundeskoven og så hjem og slappe. Turen var dejlig, vi mødte en herlig mini bullterrier, Solo var vældig interesseret.
-.
-
 Inden vi går tur herhjemme, overfalder alle mynderne som regel Hannibal eller Samuel, eller mig, med hop, slik og badutspring, de bliver så begejstret, endda selvom vi har været afsted tidligere på dagen, herligt med al den glæde, for så forholdsvis lille en indsats.
-
 Hvad mynder dog ikke værdsætter er regn, og det begyndte at regne på den sidste del af vores tur idag, som man tydeligt kan se på ét af billederne, hvor mynderne ser lidt sammenkrøllede ud. Nå men de kom heldigvis hurtigt hjem til deres varme plaider.
-
 Mange gode hilsner
 Gitte & Co


Den 22. april

Så blev det for alvor forår, tid til varme solstrejf i haven, ihhh hvor skønt...
-

-
Tid til få kødben udendørs, Solo nyder varmen og benet!
Den 7. april
Sådan en fin fyr med et årvågent udtryk:
-
Et herligt billede af Hannibal og Solo og en lille katteven i baggrunden!
-
Den 30. marts 2013:
-
Minnie og Berto har fundet en af katternes senge, ha ha, man kan sige at de ligger tæt!

Minnie & Berto har fundet 'en af kattenes senge, ha ha man kan sige de ligger tæt
Onsdag den 27 marts:

-
Et billede af Solo fra idag, igen mors fin lille fyr. Jeg var næsten ved at tro jeg havde fået en bulldog igår!!!
Solo er helt sig selv idag, lige så teenagefræk som han plejer.

Den 26. marts 2013

Hej alle Blog læsere
 Jeg vil gerne dele denne grimme oplevelse til gavn for andre der kunne komme til at stå i samme situation.
 Vi havde lille Solo til sin anden vaccination idag. Ca 1 time efter hjemkomst begyndte han at hæve voldsomt, hans læber hævede, hans øjne hævede og man kunne tydeligt se at det kløede og han var meget generet. Vi hastede tilbage til vores dyrelæge, som ser dette omkring 1 gang årligt, en allergisk reaktion overfor vaccinen. Han fik medicin mod den allergiske reaktion, og har haft det fint efter, han spiser drikker og er glad. Det må dog tilføjes at han ser noget anderledes ud, jeg gik til dyrelægen med én race og fik en anden udefinérbar med hjem!!! Dyrelægen har efterfølgende lavet et notat, så lille Solo selvfølgelig ikke får denne vaccine igen.
Alt vel og ingen grund til panik, dog vigtigt at konsultere sin dyrelæge hurtigt ved en allergisk reaktion, som Solo havde.
 Gode hilsner
 Gitte og Co

-.-
-
PS Ja, han ser helt forfærdelig ud, men han opføre sig fuldstændig som han plejer, rigtig teenagefræk, han fiser rundt stopfyldt med energi og driller sin far og mor, så tilsyneladende ingen indflydelse på det gode humør!

Den 11. marts:
Tur i hundeskoven... jaahhhhhhhh!!
-.-.-
Berto og Annie's honeymoon er slut og der forventes helt sikkert smålinger i Kennel Sissela.
Solo har indtaget kattetræet. Han er ved at tage Italienerform og hans ben synes enorm lange......
-
Lige et til billede af Solo, jeg er meget betaget af den lille fyr, ha ha! Forøvrigt sidder hans ører så fint.....
-

Den 11. marts:
Hej alle - spændende nyt fra Jylland!!!!

Vi har besøg af Minnie's søster Annie til en parring. Berto bruger alt sit krudt på at kurtisere den smukke ungmø, men hun flygter væk så snart han prøver at springe på. Minnie er på ferie hos Arne og mor Rita, så vi undgår jalousidedrama. Det bliver spændende hvad der kommer ud af Annies besøg hos Berto!! Her er et foto af de to turtleduer:
-

Den 9. marts 2013:

-
Lille Solo var en tur til Silkeborg, hvor han fik en fin ny frakke! Vi mødte en Cocker Spaniel hvalp, på samme alder som Solo, en hel del større og meget interesseret i at lege. Solo foretrak at gemme dig under min frakke.
-
Her hviler han ud efter den skrækkelige oplevelse!
God Weekend til alle
Hilsen Gitte og Co
-

Den 4. marts:
Lille Solo vokser og vokser, han er bare et livsstykke. Vi er både i hundeskovene i Silkeborg og omegn, plus vi går ture i byen, så han er efterhånden, vant til at møde livet udenfor haven og huset. Minnie, Berto og Solo leger meget sammen, og elsker at spurte rundt i haven, som om de havde ild et vist sted ha ha! Solo er blevet helt god til at få børstet tænder, og selvom det er mælketænder, er det vigtigt, han er tryg ved tandbørstningen, så vi bare kan fortsætte, når de blivende tænder kommer. Her et billede af Solo og Tore i en hyggestund, efter en lang dag, med leg og tagfat, især efter kattene !
-

Den 10. februar 2013

Hej alle
 Her går det rigtig godt. Lille Solo vokser og vokser, han er så kær, fuld af liv og spilopper.
Han har sin trofaste ven i killingen, Ai´nt No Cure For Love.
-.-
-.-
Minnie, Berto og Solo danner et fint trekløver og leger godt sammen, på det ene billede kan man ligefrem synes at Solo griner
højt under leg. 
Èn af vores søde genboer, som vi møder i hundeskoven med en herlig sort labrador, har strikket en dejlig uldtrøje til Solo, den passer perfekt.
 Herover ses lidt stemningsbilleder fra idag
 Kolde vinter hilsner
 Gitte og Co


Den. 1 februar:
Vi var på vores sædvanlige skovtur idag, her mødte vi en dejlig Grand Danois, kæmpe stor og meget legesyg og godmodig. Minnie og Berto forekom lidt micro, sammenlignet med ham. Jeg fik desværre ikke taget billeder af ham.
Jeg har tilmeldt mig Dansk Kennelklubs opdrætteruddannelse, det glæder jeg mig til. Selvom jeg har opdrættet katte en del år, tænker jeg at der er mulighed for at blive klogere, på uddannelsen. Et godt billede af dejlige Minnie,
-
som er i fin form, efter fødslen af Solo. Har modtaget hans stamtavle, gæt hans navn? "Better Be Solo" - tak til Janet for gode input.
-
Se hvor stor Solo er blevet, (næsten 10 uger gammel), stadig lidt hvalpekluntet, men godt på vej til at udvikle sig til en flot Italiener!

Den 23. januar 2013
Samuel og Solo!
-

Den 19. januar 2013
To bedste venner, en Italiener hvalp og en Cornish Rex killing!
-.-
-
Berto er også glad for vores lille killing, han renser øre...

Den 15. januar 2013
Hej alle
Her kommer lidt nyheder til bloggen! Det er blevet iskold vinter her i Jylland, Solo er nu ikke afskrækket, han er min første Italiener der faktisk synes sne er sjovt, hans mor og far er hurtig ude og hurtig inde igen og ser meget forfrosne ud. Lille Solo hopper glad rundt og leger i sneen....
-
Han er utrolig hurtig og dygtig til det, at blive renlig. Han har været med ude, fra han var omkring 5 uger gl. og han ved fuldstændig hvad vi skal, til forskel fra hans Mor især, som var ret gammel, før hun fandt sammenhæng med ude og toiletbesøg, hvorfor ikke gøre det inde, hvor der er varmt og dejligt... Hun er fra november måned 2008, hvor det var bidende koldt, måske derfor var hun ikke vant til at være så meget ude.
Hvorom alting er, kommer Solo ud uanset vejr og han har fattet pointen, hvilket jeg er ret glad for...
Han vokser og vokser og "mælkebaren" er så godt som lukket! Han spiser fint og er mere optaget af, at drille kattene, end mælk fra mor. Alle tre hunde fungere fint sammen, Minnie er knap så skrap, denne gang, som sidst hun havde hvalpe
Gode vinter hilsener
Gitte & Co


Den 6. januar:
Hej alle!
Solo vokser og vokser. Han har et stykke tid været med på vores daglige haveture, han er meget modig, og undersøger nysgerrigt alt. Han har også spist hvalpefoder et stykke tid og får nu mindre mælk hos Minnie. Han leger meget med både Minnie og Berto og nyder i det hele taget livet. Han bliver beundret og holdt af alle Hannibal og Samuel's venner. Mange gode og regnfulde hilsener fra
Gitte og Co
-.-
Kasper og Samuel hygger sig med lille Solo.
-
Efter en travl dag, kan en lur være tiltrængt!

-
Jeg har lige lidt julehyggebilleder, inden julen er helt ovre:
 -.-
Minnie og Berto var meget optaget, af hvad der gemte sig under træet.
-
Jeg havde pakket nogle tygeben og Frolic ind i gavepapir, det kunne deres lugtesans vist godt snuse sig frem til. Der var også en killing under træet i år ha ha!
 -
Lille Solo sov det meste af aftenen, pånær da han hyggede med killing "Ai'nt No Cure for Love"
Godt Nytår til alle!

-


Den 21. december - og årets korteste dag snart er overstået!
Dejlige vinterhygge billeder af Berto og Solo, far og søn.
-.-
-
Vi ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul og et Sprudlende Nytår!
Mange hilsener
Gitte og familie

18. dec.:
Med den måde Berto leger med sin søn på, behøver jeg vist ikke være bekymret for, at "Solo" er alene hvalp. Berto er fortsat så stort et legebarn, at han fint kan agere hvalpetræner, i forhold til socialisere "Solo".
-.-
En lille strandet hval mellem sin mor og far, ha ha!

Torsdag den 13. december

Hele familie hygger sig sammen!
-

Onsdag den 12. december

Lille Solo har åbnet øjnene. Vi er fortsat ikke helt sikre på navnet, men vi har fået nogle gode bud fra Janet. Der er mange der løbende har spurgt om han har fået øjne, det håber jeg da, at han har haft hele tiden, men nu kan han altså også åbne dem og kigge ud på verden!! Han er temmelig rund, nu da han ikke behøver at dele sin mælk med andre. Han ser meget fin ud i farven, lys grå. Berto har fået lov til at ligge tæt med mor og søn nu, det er han så glad for, han har set lidt ensom ud, når han skulle sove ved siden af. Minnie er begyndt at komme med i skoven igen, det passer hende fint, at få løbet lidt og snuset.
..-
Mange gode hilsnener
Gitte & Co

Søndag den 2. december:
Minnie og lillefyren. Vi kan ikke lige blive enige om et godt navn. Vi tænker han skal have et rigtig fint navn på stamtavlen, også et mere enkelt kaldenavn.
-
Solo hvalpen tager godt på. Minnie passer ham helt fantastisk. Berto får lov til at snuse, men er ellers henvist til andre græsgange. Minnie har et helt særligt kropssprog, ikke til at tage fejl af, Berto er ikke velkommen til at ligge tæt med mor og hvalp. Han forsøger end ikke at nærme sig!
-
Mange julehilsner
Gitte & Co

Den 27. november 2012
Den lille fyr ligger trygt hos sin mor. Han tager fint på i vægt. Der er også rigelig med mælk.
Gennem DKK har vi stillet os til rådighed som plejefamilie, hvis nogle skulle have behov. Der er en portal, der hedder Ammestuen. Meget flot initiativ.
-

Den 25. november 2012: Dejlige nyheder!
 Minnie fødte idag en skøn lille han Italiener hvalp. Han er helt perfekt og meget meget fin. Vi havde selvfølgelig håbet på mindst to hvalpe, så der kunne være en legekammerat, men sådan blev det ikke.
-
 Hvis der sidder en familie ude i det ganske land med et meget stort nyfødt kuld, vil vi gerne tilbyde plads ved Minnie's mælkebar og min kyndige pleje. Det kan naturligvis godt være en anden hunderace, men tænker det må være en forholdsvis lille race, som Italieneren.
  Mange gode hilsner
 Gitte & Co